ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

Budapesti Séták 

A www.budapestisetak.hu weboldal böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket, és annak minden pontjával egyetért.

Cégadatok

Vállalkozás neve: Nehéz Győző e.v.
Székhely és levelezési cím: 1048 Budapest Nádasdy K. u. 28.
Adószám: 68304476-1-41
Weboldal: www.budapestisetak.hu
E-mail: 
Telefonszám: +36 30 400 8047

Szolgáltatás

A honlapon a Budapesti Séták által kínált tematikus városnéző sétákra lehet jelentkezni, és részvételi jegyet vásárolni. A tematikus városi séták Budapest területén valósulnak meg, a Vevő és Eladó által megbeszélt időpontokban. A sétákon előzetes regisztráció és fizetés után vehetnek részt a vendégek.

A meghirdetett séták minimum 15 fő, maximum 30 fő részvételéhez vannak kötve. A szolgáltatás meghiúsulásának esetét az Egyéb rendelkezések alatt tárgyaljuk.

Jelentkezés városi sétára

A honlapon „Városnéző séták” menüpont alatt találhatóak az éppen aktuális séták listája. A séták időpontja előzetes megállapodással történik.

Az egyes tematikus sétákra  Vevő online tud regisztrálni, illetve részvételi jegyet vásárolni az adott séta oldalán található „Jelentkezési lap” kitöltésével, majd ezt követően a „Küldés” gombra kattintva.

A honlapon történő jelentkezéssel regisztrációja véglegessé válik. A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt kap Vevő által megadott e-mail címre.

Amennyiben 30 percen belül nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az e-mail címen.

Részvételi díj és fizetési feltételek

A városi séták teljes áru és kedvezményes jegyei is eltérő díjszabásúak, amelyek az egyes sétákat bemutató oldalakon olvashatók.

A honlapon olvasható árak az ÁFÁ-t tartalmazzák (alanyi mentesség miatt ennek mértéke 0%). Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Online vásárláskor elektronikus számlát küldünk a jelentkezés során megadott email címre.

A kedvezményes jegyet diákok (6-18 évig), nyugdíjasok és pedagógusok vehetik igénybe a kedvezményre jogosító okmány helyszíni bemutatásával.

A részvételi díj befizetésének határideje az adott séta időpontjához igazodik.

Erről minden esetben egy e-mailben kap tájékoztatást.

Az ajándékutalvánnyal rendelkező jegyek birtokosai díjfizetés nélkül vehetnek részt az adott sétákon.

A részvételi díj megfizetésének hiányában Vásárló nem vehet részt a programon.

A részvételre jogosító jegy lehet egy alkalomra szóló sétajegy, vagy egy alkalomra szóló ajándékutalvány.

A részvételi jegy és az ajándékutalvány beváltási ideje 6 hónap, amit nem áll módunkban meghosszabbítani. A 6 hónapot a vásárlás időpontjától a sétán való részvétel időpontjáig kell érteni.

Az adott sétára szóló sétajegyek saját értékükön beválthatóak más sétákra is. Amennyiben a sétálójegyet egy, a vételi árnál drágább programra kívánják felhasználni, úgy az árkülönbözet megfizetését követően ez a lehetőség biztosított vevő számára. Amennyiben egy sétálójegyet a jegy értékénél olcsóbb programon kívánják beváltani, úgy  pénzvisszafizetésre, jóváírásra Eladónak nincs módja.

Az ajándékutalvány kiállítása történhet “tetszőlegesen kiválasztott sétautalvány” formájában is. Ilyen esetekben az ajándékutalvány minden sétára felhasználható, kivéve azokat a sétákat, amelyekről Eladó a vásárlás során tájékoztatja a Vevőt. Amennyiben egy ajándékutalványt az utalvány értékénél olcsóbb programon kívánják beváltani, úgy pénzvisszafizetésre, jóváírásra Eladónak nincs módja.

Minden ajándékutalvány egyedi sorszámmal ellátott.

Eladó minden ajándékutalvány felhasználására biztosít lehetőséget, ahhoz megfelelő számú programot szervez, ugyanakkor fenntartja a jogot az aktuális programkínálat megváltoztatására.

A megváltozott programkínálat nem jogosít az ajándékutalvány árának visszatérítésére.

Ez alól kivételt képez, amennyiben Eladó bármilyen okból befejezi tevékenységét.

Elállás joga

A jelentkezést követően a séta megkezdése előtt 24 órával Vevőnek joga van elállni a sétán való részvételtől, amit írásban kell megtennie az címen.  Lemondás esetén a befizetett részvételi díj a befizetéstől számított 6 hónapon belül egyszer, ugyanazon séta egy másik időpontjára áthelyezhető.

A részvételi díj megfizetésével Vevő véglegesíti részvételi szándékát, így Eladó sem köteles a részvételi díj visszafizetésre.

Egyéb rendelkezések

A séták során történt esetleges személyi sérülésekért, balesetekért, ellopott tárgyakért Eladó nem vállal felelősséget.

A séták során Eladó fényképeket, videofelvételeket készíthet, melyek saját céljára felhasználhat. A felvételeken szereplő személyek a sétára való jelentkezésükkel elfogadják ezt, további hozzájárulásukat Eladó nem köteles kikérni.

Vis major esetekben (betegség, árvíz, földrengés, stb), amennyiben a szolgáltatás meghiúsul, az Eladót semmilyen felelősség nem terheli. Amennyiben a séta Eladó hibájából nem tud megvalósulni, úgy további időpontokat hirdethet meg, amelyekre Vevőknek újra szükséges jelentkezniük.

Adatkezelés

 A regisztráció során megadott személyes adatokat Eladó harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint a megadott adatokat – külön engedély nélkül – más célra nem használja fel.

A honlapon található írásbeli és képi tartalmak Eladó kizárólagos tulajdonát képezik így azok bármilyen felhasználása, másolása jogi következményeket vonhat maga után.

Budapest, 2023. 07. 01.