ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

Budapesti Séták 

A www.budapestisetak.hu weboldal böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket, és annak minden pontjával egyetért.

Cégadatok

Vállalkozás neve: Nehéz Győző Attila E.V.
Székhely és levelezési cím: 1048 Budapest Nádasdy K. u. 28.
Adószám: 68304476-1-41
Weboldal: www.budapestisetak.hu
E-mail: 
Telefonszám: +36 30 626 0179

Szolgáltatás

A honlapon a Budapesti Séták által kínált tematikus városnéző sétákra lehet jelentkezni, és részvételi jegyet vásárolni. A tematikus városi séták Budapest területén valósulnak meg, a honlapon jelzett időpontokban. A sétákon előzetes regisztráció és fizetés után vehetnek részt a vendégek.

A meghirdetett séták minimum 5 fő, maximum 30 fő részvételéhez vannak kötve. A szolgáltatás meghiúsulásának esetét az Egyéb rendelkezések alatt tárgyaljuk.

Jelentkezés városi sétára

A honlapon „Városnéző séták” menüpont alatt találhatóak az éppen aktuális séták listája. Az időpontokat az adott kiválasztott séta oldalán lehet megtekinteni.

Az egyes tematikus sétákhoz tartozó időpontokra a vevő online tud regisztrálni, illetve részvételi jegyet vásárolni az adott séta oldalán található „Jelentkezési lap” kitöltésével, majd ezt követően a „Küldés” gombra kattintva.

A honlapon történő jelentkezéssel regisztrációja véglegessé válik. A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt kap az Ön által megadott e-mail címre.

Amennyiben 30 percen belül nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail, akkor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az e-mail címen.

A „Csapatépítő séták” esetében a fentivel nagyon hasonló módon kell eljárni, azzal a különbséggel, hogy ezen séták esetében az adott séta oldalán található „Árajánlatkérési űrlap” kitöltésével, majd ezt követően a „Küldés” gombra kattintva történik meg a regisztráció. A folyamat további része megegyezik z egyes tematikus sétáknál megállapított szabályokkal.

Részvételi díj és fizetési feltételek

A városi séták teljes áru és kedvezményes jegyei is eltérő díjszabásúak, amelyek az egyes sétákat bemutató oldalakon olvashatók.

A honlapon olvasható árak az ÁFÁ-t tartalmazzák (alanyi mentesség miatt ennek mértéke 0%). Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Online vásárláskor elektronikus számlát küldünk a jelentkezés során megadott email címre.

A kedvezményes jegyet diákok (6-18 évig), nyugdíjasok és pedagógusok vehetik igénybe a kedvezményre jogosító okmány helyszíni bemutatásával.

A részvételi díj befizetésének határideje az adott séta időpontjához igazodik.

Erről minden esetben egy e-mailben kap tájékoztatást.

Az ajándékutalvánnyal rendelkező, illetve a viszonteladóknál vásárolt jegyek birtokosai díjfizetés nélkül vehetnek részt az adott sétákon.

A részvételi díj megfizetésének hiányában Vásárló nem vehet részt a programon.

A részvételre jogosító jegy lehet egy alkalomra szóló sétajegy, vagy egy alkalomra szóló ajándékutalvány.

A részvételi jegy és az ajándékutalvány beváltási ideje 6 hónap, amit nem áll módunkban meghosszabbítani. A 6 hónapot a vásárlás időpontjától a sétán való részvétel időpontjáig kell érteni.

Az adott sétára szóló sétajegyek saját értékükön beválthatóak más sétákra is. Amennyiben a sétálójegyet egy, a vételi árnál drágább programra kívánják felhasználni, úgy az árkülönbözet megfizetését követően ez a lehetőség biztosított Vevő számára. Amennyiben egy sétálójegyet a jegy értékénél olcsóbb programon kívánják beváltani, úgy  pénzvisszafizetésre, jóváírásra Eladónak nincs módja.

Az ajándékutalvány kiállítása történhet “tetszőlegesen kiválasztott sétautalvány” formájában is. Ilyen esetekben az ajándékutalvány minden sétára felhasználható, kivéve azokat a sétákat, amelyekről Eladó a vásárlás során tájékoztatja a Vevőt. Amennyiben egy ajándékutalványt az utalvány értékénél olcsóbb programon kívánják beváltani, úgy pénzvisszafizetésre, jóváírásra Eladónak nincs módja.

Minden ajándékutalvány egyedi sorszámmal ellátott.

A „Csapatépítő séták” a részvételi díj mértéke nagyban függ a résztvevők számától és a csapatépítő sétának a Vevő általi esetleges tartalmi változtatásától.

Eladó minden ajándékutalvány felhasználására biztosít lehetőséget, ahhoz megfelelő számú programot szervez, ugyanakkor fenntartja a jogot az aktuális programkínálat megváltoztatására.

A megváltozott programkínálat nem jogosít az ajándékutalvány árának visszatérítésére.

Ez alól kivételt képez, amennyiben Eladó bármilyen okból befejezi tevékenységét.

Elállás joga

A jelentkezést követően a séta megkezdése előtt 24 órával Vevőnek joga van elállni a sétán való részvételtől, amit írásban kell megtennie az címen.  Lemondás esetén a befizetett részvételi díj a befizetéstől számított 6 hónapon belül egyszer, ugyanazon séta egy másik időpontjára áthelyezhető.

A részvételi díj megfizetésével Vevő véglegesíti részvételi szándékát, így Eladó sem köteles a részvételi díj visszafizetésre.

Egyéb rendelkezések

A séták során történt esetleges személyi sérülésekért, balesetekért, ellopott tárgyakért Eladó nem vállal felelősséget.

A séták során Eladó fényképeket, videofelvételeket készíthet, melyek saját céljára felhasználhat. A felvételeken szereplő személyek a sétára való jelentkezésükkel elfogadják ezt, további hozzájárulásukat Eladó nem köteles kikérni.

Vis major esetekben (betegség, árvíz, földrengés, stb), amennyiben a szolgáltatás meghiúsul, az Eladót semmilyen felelősség nem terheli. Amennyiben a séta Eladó hibájából nem tud megvalósulni, úgy további időpontokat hirdethet meg, amelyekre Vevőknek újra szükséges jelentkezniük.

Adatkezelés

 A regisztráció során megadott személyes adatokat Eladó harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint a megadott adatokat – külön engedély nélkül – más célra nem használja fel.

A honlapon található írásbeli és képi tartalmak Eladó kizárólagos tulajdonát képezik így azok bármilyen felhasználása, másolása jogi következményeket vonhat maga után.

Budapest, 2021. 09. 15.