Szelfizz Poszeidónnal!

Találkozz az olimposzi istenekkel Budapesten! Hiszen nem csak a tankönyvekben, de szinte minden budapesti utcasarkon szembe jönnek veled: Zeusz, Héra, Apollón, és a többiek. Az ókori Görögországba az Astoriától vezet az út. Indulj el velünk és fedezzük fel együtt a görög istenek világát!

Ezt a sétát olyan gyerekeknek ajánljuk, akik egy okostelefonnal a kezükben készen állnak arra, hogy az olimposzi szemüveget felvéve keresgélős, kiscsoportos játékon keresztül fedezzék fel Budapest belvárosának köztereit. A kőbe faragott és bronzba öntött görög istenek a játékon keresztül elevenednek meg.

SZERVEZÉSI OKOK MIATT A SÉTÁT LEGALÁBB 10 FŐS GYERMEKCSOPORTOKNAK INDÍTJUK!

A sétát támogatja az Ókor.Ókor

Időpontok


megállapodás szerint

Időtartam


A séta hossza: 2,5 óra

Árak


Tanulóknak: 1590 Ft

Tanulócsoportokat kísérő tanároknak: ingyenes

Felnőtteknek: 2500 Ft

Indulás


Kiindulási pont: Károlyi-kert

Jelentkezési lap

Jöjjön el Ön is!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Jelentkezők száma

  Megjegyzés

  Vélemények

  2 hozzászólás

  1. Egy óvodai nevelőközösséggel vettünk részt a programon. 4 csoportban játszottunk. Nagyon élveztük, hogy teljesen más szemmel, mást kutatva jártuk a várost. Sajnos rá jöttünk arra is, hogy nagyon sokat felejtettünk a görög mitológiáról tanultakból, de hála az okos telefonoknak többé-kevésbé sikerült megoldani a feladatokat. Külön köszönjük, hogy az eredményhirdetés után a jó válaszokat is megkaptuk, valamint a keresett görög istenekről a legjellemzőbb történetet, így hol azt mondtuk: „Tényleg!Már emlékszem!” vagy azt, hogy: „Ezt még nem is hallottam!” Idegenvezetőnknek külön köszönöm, hogy tudásával és előadásmódjával lenyűgözte kollégáimat, és mindenben segítségemre volt a szervezésben!

   Válasz
  2. Nyolcadikos osztályommal indultunk a görög istenek keresésére. A gyerekek két csoportban, egymással versenyezve kutatták a szobrokat Budapest utcáin. Lelkesen játszottak, nagyon élvezték a keresgélést. A szép oklevelek és a nyeremény édesség hatalmas sikert arattak. Köszönjük ezt a felejthetetlen élményt!

   Válasz

  Egy hozzászólás elküldése

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .