Szerelmek Budapest szívében

Vajon igaz-e elődeinkre, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős, sikeres nő áll?

Milyen lehetett történelmi nagyjaink szerelmi élete, milyen párkapcsolati nehézségek adódtak az elmúlt századokban és mi az, amivel manapság nekünk is szembe kell néznünk? Tanulhatunk-e valamit az elődeink helytelen szerelmi döntéseiből a jelenben, és vajon napjainkban mi alapján választjuk ki mi szívünk szerelmét?

Hatalmas korkülönbségek, 19. századi luxusfeleségek, látszólagos boldog házasság, válás, szerelem első látásra – mindenre lesz példa városnéző sétánk keretein belül!

Sétánkat a Hősök teréről indítjuk, egészen ezer évvel ezelőttig tekintünk vissza a múltba. Az Andrássy út mentén a Kodály köröndig haladunk, s a szerelmes gondolatok közül kikukucskálva a felbukkanó palotákban is gyönyörködünk.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen izgalmas, kusza, lélegzetállító szerelmi történeteket rejt Budapest szíve, ezt a túrát neked találták ki! Szingliknek és szerelmes pároknak is tökéletes tavaszi programötlet, hozd magaddal párodat is, barátaidat is bátran!

Időpontok


202223. március 4. 10.00
2023. április 8. 10.00

Időtartam


A séta hossza: 2 óra

Árak


mindenkinek egységesen 3600 Ft

Indulás


Kiindulási pont: Műcsarnok

Jelentkezési lap

Jöjjön el Ön is!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Jelentkezők száma

  Megjegyzés

  Sétáig hátralévő idő:

  Nap

  :

  Óra

  :

  Perc

  :

  Mp

  Vélemények

  3 hozzászólás

  1. Fantasztikus séta volt mely sok sok érdekes információval bővítette ismeretemet ami a különböző történelmi korokat illeti …

   Válasz
  2. Nagyon izgalmas és élvezetes séta volt, mindkét alkalommal:). A magánéleti pletykák mellett, más egyéb érdekességekre is fény derül.
   Élmény volt részt venni:)

   Válasz
  3. Nagyon élveztük a színvonalas és informatív sétát! Jó bepillantást adott a különböző korok híres történelmi személyek magánéletébe.

   Válasz

  Egy hozzászólás elküldése

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .