Szerelmek Budapest szívében

Vajon igaz-e elődeinkre, hogy minden sikeres férfi mögött egy erős, sikeres nő áll?

Milyen lehetett történelmi nagyjaink szerelmi élete, milyen párkapcsolati nehézségek adódtak az elmúlt századokban és mi az, amivel manapság nekünk is szembe kell néznünk? Tanulhatunk-e valamit az elődeink helytelen szerelmi döntéseiből a jelenben, és vajon napjainkban mi alapján választjuk ki mi szívünk szerelmét?

Hatalmas korkülönbségek, 19. századi luxusfeleségek, látszólagos boldog házasság, válás, szerelem első látásra – mindenre lesz példa városnéző sétánk keretein belül!

Sétánkat a Hősök teréről indítjuk, egészen ezer évvel ezelőttig tekintünk vissza a múltba. Az Andrássy út mentén a Kodály köröndig haladunk, s a szerelmes gondolatok közül kikukucskálva a felbukkanó palotákban is gyönyörködünk.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen izgalmas, kusza, lélegzetállító szerelmi történeteket rejt Budapest szíve, ezt a túrát neked találták ki! Szingliknek és szerelmes pároknak is tökéletes tavaszi programötlet, hozd magaddal párodat is, barátaidat is bátran!

Időpontok


február 27. 10.00
 március 26. 10.00

Időtartam


A séta hossza: 2 óra

Árak


mindenkinek egységesen 3400 Ft

Indulás


Kiindulási pont: Műcsarnok

Jelentkezési lap

Jöjjön el Ön is!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Jelentkezők száma

  Megjegyzés

  Sétáig hátralévő idő:

  Nap

  :

  Óra

  :

  Perc

  :

  Mp

  Vélemények

  0 hozzászólás

  Egy hozzászólás elküldése

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .