Isten útjai

 

Izgalmas és misztikus vallástörténeti sétára invitáljuk Önt. A zsidóság, a kereszténység és az iszlám nyomában, kifürkésszük az Isten útját, legalábbis Óbudán és Budán az ókortól, a középkoron és az újkoron át egészen napjainkig. Ha kíváncsi arra, hogy miben hittek az emberek ezekben az időkben, sétáljon át velünk egyik vallásból a másikba! És, hogy hogyan kerül Jahve, Jézus és Allah mellé ugyanabba a panteonba a bikát megölő Mithrász? Jöjjön el, és mindenre fény derül!

SZERVEZÉSI OKOK MIATT A SÉTÁT LEGALÁBB 10 FŐS CSOPORTOKNAK INDÍTJUK!

Időpontok


 

január 31. 11.00

Árak


 

Felnőtteknek:  3500 Ft Nyugdíjasoknak, diákoknak: 2900 Ft

Időtartam


 

A séta hossza: 2,5 óra

Jelentkezés

Vélemények

6 hozzászólás

 1. Érdekes és számos újabb ismereteket nyújtó program volt, kiemelve Nehéz Győző úr kiváló ismereteit és ismeretátadó képességét.

  Köszönettel:
  Kutasi Csaba és felesége

  Válasz
 2. 2017. június 20-án vettünk részt férjemmel ezen a tartalmas programon, amelyen nagyon sok új ismerettel gazdagodtunk köszönhetően az idegenvezető felkészültségének és a lelkészek készséges magyarázatainak. Köszönjük a szép napot.

  Válasz
 3. Nagyon érdekes, izgalmas sétára voltunk vendégei a Budapesti Sétáknak az Isten útja program keretében. Idegenvezetőnk színes előadása, felkészültsége, sokoldalúsága még tartalmasabbá tette ezt a kirándulást. Köszönet neki! Csata Ildikó

  Válasz
 4. Érdekes és tartalmas sétán vettünk ma részt. Az idegenvezető jól felkészült és alapos volt, sok érdekes ismerettel lettem gazdagabb. Köszönöm!

  Válasz
 5. Először jártunk ilyen jellegű városnézésen. Sok érdekeset láttunk, hallottunk a városrészről, a vallásról, emberekről. Szeretném kiemelni kísérőnk Nehéz Győző felkészültségét,észre se vettük és elrepült a délután. Köszönjük szépen!

  Válasz
 6. Azért mentünk el erre a sétára, hogy eljussunk olyan helyekre, ahova másképp nem találnák el, vagy amiről nem is tudtuk, hogy létezik, vagy ami előttünk zárva lenne. Fontos volt az is, hogy új dolgokat tudjunk meg olyan helyekről is, amelyek mellett lehet, hogy már többször is elmentünk. Nem csalódtunk. Egy színvonalas, érdekes, tartalmas élményt és sok-sok tudást kaptunk, melytől többek lettünk.

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.