Isten útjai

Izgalmas és misztikus vallástörténeti sétára invitáljuk Önt.  A zsidóság, a kereszténység és az iszlám nyomában, kifürkésszük az Isten útját, legalábbis Óbudán és Budán az ókortól, a középkoron és az újkoron át egészen napjainkig. Ha kíváncsi arra, hogy miben hittek az emberek ezekben az időkben, sétáljon át velünk egyik vallásból a másikba! És, hogy hogyan kerül Jahve, Jézus és Allah mellé ugyanabba a panteonba a bikát megölő Mithrász? Jöjjön el, és mindenre fény derül!

SZERVEZÉSI OKOK MIATT A SÉTÁT LEGALÁBB 10 FŐS CSOPORTOKNAK INDÍTJUK!

}

Időpontok


október 13. 11.00
november 24. 11.00

Időtartam


A séta hossza: 2,5 óra

Árak


Felnőtteknek:  3500 Ft Nyugdíjasoknak, diákoknak: 2900 Ft

Indulás


Kiindulási pont: Flórián tér

Jelentkezési lap

Jöjjön el Ön is!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Jelentkezők száma

Megjegyzés

Sétáig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Vélemények

11 hozzászólás

 1. Köszönöm a tegnapi sétát, mindennel meg voltam elégedve.

  Válasz
 2. A tegnapi napon sikerült az első őszi esős napot kifognunk a sétára. Akikkel együtt sétáltunk senkit nem zavart az eső, mert Nehéz Győző az idegenvezetőnk feledtette azt. A téma, a helyszínek, az idegenvezetés nagyszerű volt. Köszönöm.
  Bóna Katalin

  Válasz
 3. Nagyon sok újdonságot tanulhattunk a túra során. Olyan helyeken jártunk, ahol egy magunk valószínű nem mentünk volna el, mindeközben nagyon felkészült emberek segítettek abban minket, hogy megismerjük az elmúlt kor történeteit. Köszönjük szépen!

  Válasz
 4. Elöször mentünk el ilyen sétára ami nagyon érdekes volt számunkra mert Óbudán lakunk de itt sok új ismeretet szereztünk ès ahová csak így tudtunk eljutni. Köszönjük a színvonalas,tartalmas élményt amit kaptunk a túravezetötöl. Köszönjük máskor is elmegyünk. Szilágyi Edit + 2 fő

  Válasz
 5. Bár budapestiek vagyunk, sok olyan dologra hívta fel az idegenvezető a figyelmünket a séta során, amikről eddig nem is hallottunk. Mindenkinek ajánlom, aki egy kicsit is érdeklődik Budapest történelme iránt és aki szívesen látja hogy férnek meg békességben egymástól pár száz méterre a különböző vallások templomai. Idegenvezetőnk nagy tudású, felkészült szakember volt. Köszönjük még egyszer ezt a remek pár órát!

  Válasz
 6. Érdekes és számos újabb ismereteket nyújtó program volt, kiemelve Nehéz Győző úr kiváló ismereteit és ismeretátadó képességét.

  Köszönettel:
  Kutasi Csaba és felesége

  Válasz
 7. 2017. június 20-án vettünk részt férjemmel ezen a tartalmas programon, amelyen nagyon sok új ismerettel gazdagodtunk köszönhetően az idegenvezető felkészültségének és a lelkészek készséges magyarázatainak. Köszönjük a szép napot.

  Válasz
 8. Nagyon érdekes, izgalmas sétára voltunk vendégei a Budapesti Sétáknak az Isten útja program keretében. Idegenvezetőnk színes előadása, felkészültsége, sokoldalúsága még tartalmasabbá tette ezt a kirándulást. Köszönet neki! Csata Ildikó

  Válasz
 9. Érdekes és tartalmas sétán vettünk ma részt. Az idegenvezető jól felkészült és alapos volt, sok érdekes ismerettel lettem gazdagabb. Köszönöm!

  Válasz
 10. Először jártunk ilyen jellegű városnézésen. Sok érdekeset láttunk, hallottunk a városrészről, a vallásról, emberekről. Szeretném kiemelni kísérőnk Nehéz Győző felkészültségét,észre se vettük és elrepült a délután. Köszönjük szépen!

  Válasz
 11. Azért mentünk el erre a sétára, hogy eljussunk olyan helyekre, ahova másképp nem találnák el, vagy amiről nem is tudtuk, hogy létezik, vagy ami előttünk zárva lenne. Fontos volt az is, hogy új dolgokat tudjunk meg olyan helyekről is, amelyek mellett lehet, hogy már többször is elmentünk. Nem csalódtunk. Egy színvonalas, érdekes, tartalmas élményt és sok-sok tudást kaptunk, melytől többek lettünk.

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .