Hajóvonták találkozása tilos

 

Budapestet joggal nevezték és nevezik a Duna királynőjének, még ha ruházata az évszázadok során nem mindig volt tündöklő. Egy azonban bizonyos: a Duna kék szalagja tette a fővárost világvárossá, a dunai hajók pedig ruházatát tündöklővé. Sokan észre sem veszik, hogy a királynő levetett, régi ruhái itt-ott a mai napig megcsodálhatók, csak jó szem kell hozzá.
Tudta, hogy a magyar hajógyári mérnököknek köszönhetően vált az újpesti hajógyár a tengertől legtávolabb fekvő tengeri hajógyárrá? Ha szívesen megnéznél egy Duna-tengerjárót, ha kíváncsi vagy, hogy milyen hajók járják a Dunát, vagy miként kapcsolódik a Macskajaj című film a hajózáshoz, akkor válasszd ezt a sétát! Útközben lehetőséged lesz hajószpottolásra is, így szerencsés esetben ritka vagy különleges hajót is megpillanthatsz!

Időpontok


 

szeptember 1. 10.00

Árak


 

mindenkinek egységesen 3500 Ft

Időtartam


 

A séta hossza: 2,5 óra

Jelentkezés

Vélemények

1 hozzászólás

  1. Nem is tudtam, hogy Budapesten ennyi hajókülönlegesség található. A sétának köszönhetően ezután egészen más szemmel fogom nézni a Dunát a villamos ablakából.

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..