Hajóvonták találkozása tilos

Budapestet joggal nevezték és nevezik a Duna királynőjének, még ha ruházata az évszázadok során nem mindig volt tündöklő. Egy azonban bizonyos: a Duna kék szalagja tette a fővárost világvárossá, a dunai hajók pedig ruházatát tündöklővé.

Sokan észre sem veszik, hogy a királynő levetett, régi ruhái itt-ott a mai napig megcsodálhatók, csak jó szem kell hozzá.
Tudta, hogy a magyar hajógyári mérnököknek köszönhetően vált az újpesti hajógyár a tengertől legtávolabb fekvő tengeri hajógyárrá?

Ha szívesen megnéznél egy Duna-tengerjárót, ha kíváncsi vagy, hogy milyen hajók járják a Dunát, vagy miként kapcsolódik a Macskajaj című film a hajózáshoz, akkor válasszd ezt a sétát! Útközben lehetőséged lesz hajószpottolásra is, így szerencsés esetben ritka vagy különleges hajót is megpillanthatsz!

}

Időpontok


október 27. 10.00

Időtartam


A séta hossza: 2,5 óra

Árak


mindenkinek egységesen 3500 Ft

Indulás


Kiindulási pont: Batthyány tér

Jelentkezési lap

Jöjjön el Ön is!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Jelentkezők száma

Megjegyzés

Kérjük írja be az alábbi kódot:
A CAPTCHA használatához telepíteni kell ezt a bővítményt: Really Simple CAPTCHA.

Sétáig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Vélemények

1 hozzászólás

  1. Nem is tudtam, hogy Budapesten ennyi hajókülönlegesség található. A sétának köszönhetően ezután egészen más szemmel fogom nézni a Dunát a villamos ablakából.

    Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..