Fáradt kutya – jó kutya
(Pilisi kirándulás kutyáknak és gazdiknak)

Városi gazdiként bizonyára Te is tudod, hogy szuper dolog egy közeli futi, ha reggel-este le kell ugrani egy rövid sétára. De az az igazi élmény a kutyának is, Neked is, ha bepakolsz a hátizsákba némi hideg élelmet, vizet, jutit és irány a természet! Ha pedig a túra alatt még tanulhatsz is kutyául, azt már érdemes kipróbálni, igaz?

Mi a kutyás kirándulásod élményét dobjuk fel azzal, hogy kitaláljuk a pilisi túraútvonalat és összehozunk egy szuper kis csapatot kirándulni szerető kutyusokból és gazdikból. A túra vezetője munkatársunk, egy profi munkakutyás, aki nevelési és kiképzési tanácsokkal teszi izgalmassá a velünk töltött időt.

Neked már csak a napsütésről kell gondoskodnod J

SZERVEZÉSI OKOK MIATT A SÉTÁT LEGALÁBB 5, LEGFELJEBB 15 KUTYA RÉSZVÉTELÉVEL TARTJUK!

A túrán a részvétel feltétele, hogy a kutya legyen oltott (oltási könyv szükséges) és féregtelenített, mikrochippel ellátott, behívható. A gazdinál legyen póráz, szájkosár, gondoskodjon a kullancs elleni védelemről. Agresszív kutya és tüzelő szuka nem vehet részt a túrán.

Időpontok


 

június 30. 10.00

Árak


 

gazdinak: 2400 Ft/fő
kutyának: 1300 Ft/kutya
A teljes árú vonatjegy  – Budapest bérlet nélkül – a Nyugati Pályaudvartól Pilisvörösvárig egy irányba, 465 Ft/fő, kutyáknak 235 Ft/kutya.

Időtartam


 

A séta hossza: 3 óra

Jelentkezés

Vélemények

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..