Mindennapi Budapestem

„Láttalak tegnap felszállni az 50-es villamosra. Csak nem te is kispesti vagy? Nem tudod, mikor nyitják meg újra a piacot?”

Amikor két munkatárs a hétköznapi emberi oldaláról talál egymásra, lehet ez közös lakhely, közös érdeklődés vagy életesemény, kialakul köztük egy olyan kapocs, ami az otthonosság, a biztonság, az együvé tartozás légkörét lopja be a munkahelyre.

Még gyümölcsözőbb, ha ez nem csak két-két ember között történik, hanem egy csapat tagjai ismerik meg egymásnak hétköznapi emberi oldalát, erősítve ezzel az adott csoport kohézióját, javítva a munkahelyi légkört, és lendületet adva a csapatmunkának.

Cégünk javaslata számotokra egy kisfilm készítése, melyben valamilyen módon minden csapattag megmutat egy szeletet saját életteréből.

Ha a Ti csapatotok is nyitott erre a kalandra, jelentkezzetek, és már másnaptól érezni fogjátok, hogy mennyire más érzés bemenni a munkahelyre!

}

Időpontok


megállapodás szerint

Időtartam


4 óra

Árak


kérj írásban ajánlatot

Helyszín


megállapodás szerint

Árajánlatkérési űrlap

Építsünk közösen csapatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Résztvevők száma

Árajánlatkérés részletesen

Vélemények

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .