Csapatépítő séták

A munkaerő-hiány és a gyorsuló fluktuáció folyamatosan jelen van a cégek életében.
A munkavállalói elkötelezettség kialakulásához számos módon el lehet jutni.
Mindannyian ismerjük a cégeket, amelyek átlagon felüli pénzbeli juttatásaikat hangsúlyozzák, ismerünk olyanokat is, amelyek a munkaidő rugalmasságát emelik ki, de nem nagyon ismerünk olyanokat, amelyek a kollégák munkaidőn kívüli értelmes, építő jellegű elfoglaltságaira és eredményeire lennének büszkék.

Az igazán elkötelezett dolgozók megszerzése és megtartása nem egyszerű feladat.
A munkatársak hétköznapi emberi oldalának hangsúlyozása az egyik legfontosabb dolog, amely a munkahelyet vonzóvá teszi. Ha a vezető és a beosztottak nem csak munkatársként, hanem magánemberként mutatják meg magukat, akkor közelebb kerülhetnek mind a vezetők a beosztottakhoz, mind a beosztottak egymáshoz, és ezáltal nő az összetartozás érzése.

Különösen fontos lehet ez az erősen hierarchizált szervezetek esetében. De hasznos egy ilyen dolog akkor is, ha a vállalat munkavállalói különböző kultúrákba tartozó, eltérő nyelvet beszélő emberek, akik esetében nem csak az új munkahely, hanem az új kulturális környezetbe történő beilleszkedés is kihívásokkal teli.
Ha a Te cégednél szükség van jó előadói készségekre, emberközelisége és közvetlenségre, és úgy gondoljátok, hogy a munkahelyen kívüli teljesítmények pozitív módon hathatnak vissza a munkahelyi célok jobb megvalósulására, akkor a Budapesti Séták™ szívesen áll rendelkezésetekre a fenti célok megvalósításában az alábbi tematikus sétáinkkal.

Következő Sétáink

december 18. 11.00 Sörgyári capriccio

2023. január 28. 13.00 2000 éves fürdőváros

2023. január 21. 10.00 Hajóvonták találkozása tilos

január 28. 10.00 Fáradt kutya – jó kutya

2023. február 4. 11.00 Van, aki forrón szereti

2023. február 4. 10.00 A lyukas zászló nyomában

2023. március 4. 10.00 Szerelmek Budapest szívében

Alternativ városnéző séták

Kire számíthatsz a szurdokban?

Ki ne emlékezne arra az önfeledt kikapcsolódásra, amit egy számháború izgalma nyújt? A rejtekhely, amit csak én tudok, a közös egyeztetés, hogy ki hol lapulhat, a futás az életemért – mindez még a visszahúzódó gyereknek is a csapathoz tartozás érzését adja, hisz mindenki jó valamiben!

Bővebben…

Sőrgyári séta

Mindennapi Budapestem

Amikor két munkatárs a hétköznapi emberi oldaláról talál egymásra, lehet ez közös lakhely, közös érdeklődés vagy életesemény, kialakul köztük egy olyan kapocs, ami az otthonosság, a biztonság, az együvé tartozás légkörét lopja be a munkahelyre.
Bővebben…

Fürdő séta

Variációk fotós sétára Budapesten

Mi más hozna össze jobban egy csapatot, mint a közös tevékenység?! Nagyon hasznos, ha egy munkahelyi team esetében ez nem mindig irodai környezetben, a megszokott munkafolyamatok és kapcsolódási pontok mentén történik, hanem kizökkenve a megszokottból máshol, máskor, máshogy kapcsolódunk egymáshoz.

Bővebben…