Csapatépítő séták

A munkaerő-hiány és a gyorsuló fluktuáció folyamatosan jelen van a cégek életében.
A munkavállalói elkötelezettség kialakulásához számos módon el lehet jutni.
Mindannyian ismerjük a cégeket, amelyek átlagon felüli pénzbeli juttatásaikat hangsúlyozzák, ismerünk olyanokat is, amelyek a munkaidő rugalmasságát emelik ki, de nem nagyon ismerünk olyanokat, amelyek a kollégák munkaidőn kívüli értelmes, építő jellegű elfoglaltságaira és eredményeire lennének büszkék.

Az igazán elkötelezett dolgozók megszerzése és megtartása nem egyszerű feladat.
A munkatársak hétköznapi emberi oldalának hangsúlyozása az egyik legfontosabb dolog, amely a munkahelyet vonzóvá teszi. Ha a vezető és a beosztottak nem csak munkatársként, hanem magánemberként mutatják meg magukat, akkor közelebb kerülhetnek mind a vezetők a beosztottakhoz, mind a beosztottak egymáshoz, és ezáltal nő az összetartozás érzése.

Különösen fontos lehet ez az erősen hierarchizált szervezetek esetében. De hasznos egy ilyen dolog akkor is, ha a vállalat munkavállalói különböző kultúrákba tartozó, eltérő nyelvet beszélő emberek, akik esetében nem csak az új munkahely, hanem az új kulturális környezetbe történő beilleszkedés is kihívásokkal teli.
Ha a Te cégednél szükség van jó előadói készségekre, emberközelisége és közvetlenségre, és úgy gondoljátok, hogy a munkahelyen kívüli teljesítmények pozitív módon hathatnak vissza a munkahelyi célok jobb megvalósulására, akkor a Budapesti Séták™ szívesen áll rendelkezésetekre a fenti célok megvalósításában az alábbi tematikus sétáinkkal.

Következő Sétáink

augusztus 27. 10.00 Hungara, avagy prostituáltak a 19-20. század fordulóján

szeptember 3. 10.00 Hajóvonták találkozása tilos

szeptember 3. 10.00 Fáradt kutya – jó kutya

szeptember 3. 10.00 2000 éves fürdőváros

szeptember 4. 10.00 Szerelmek Budapest szívében

szeptember 4. 11.00 Sörgyári capriccio

szeptember 4. 10.00 Van, aki forrón szereti

szeptember 11. 10.00 A lyukas zászló nyomában

Alternativ városnéző séták

Kire számíthatsz a szurdokban?

Ki ne emlékezne arra az önfeledt kikapcsolódásra, amit egy számháború izgalma nyújt? A rejtekhely, amit csak én tudok, a közös egyeztetés, hogy ki hol lapulhat, a futás az életemért – mindez még a visszahúzódó gyereknek is a csapathoz tartozás érzését adja, hisz mindenki jó valamiben!

Bővebben…

Sőrgyári séta

Mindennapi Budapestem

Amikor két munkatárs a hétköznapi emberi oldaláról talál egymásra, lehet ez közös lakhely, közös érdeklődés vagy életesemény, kialakul köztük egy olyan kapocs, ami az otthonosság, a biztonság, az együvé tartozás légkörét lopja be a munkahelyre.
Bővebben…

Fürdő séta

Variációk fotós sétára Budapesten

Mi más hozna össze jobban egy csapatot, mint a közös tevékenység?! Nagyon hasznos, ha egy munkahelyi team esetében ez nem mindig irodai környezetben, a megszokott munkafolyamatok és kapcsolódási pontok mentén történik, hanem kizökkenve a megszokottból máshol, máskor, máshogy kapcsolódunk egymáshoz.

Bővebben…