Fáradt kutya – jó kutya (Pilisi kirándulás és különóra kutyáknak és gazdiknak)

Városi gazdiként bizonyára Te is tudod, hogy szuper dolog egy közeli futi, ha reggel-este le kell ugrani egy rövid sétára. De az az igazi élmény a kutyának is, Neked is, ha bepakolsz a hátizsákba némi hideg élelmet, vizet, jutit és irány a természet! Ha pedig a túra alatt még tanulhatsz is kutyául, azt már érdemes kipróbálni, igaz?

Mi a kutyás kirándulásod élményét dobjuk fel azzal, hogy kitaláljuk a pilisi túraútvonalat és összehozunk egy szuper kis csapatot kirándulni szerető kutyusokból és gazdikból. A túra vezetője munkatársunk, egy profi munkakutyás szakember, aki nevelési és kiképzési tanácsokkal teszi izgalmassá a velünk töltött időt.

Neked már csak a napsütésről kell gondoskodnod 🙂

SZERVEZÉSI OKOK MIATT A SÉTÁT LEGALÁBB 5, LEGFELJEBB 15 KUTYA RÉSZVÉTELÉVEL TARTJUK!

A túrán a részvétel feltétele, hogy a kutya legyen oltott (oltási könyv szükséges) és féregtelenített, mikrochippel ellátott, behívható. A gazdinál legyen póráz, szájkosár, gondoskodjon a kullancs elleni védelemről. Agresszív kutya és tüzelő szuka nem vehet részt a túrán.

Időpontok


március 26. 10.00
április 29. 10.00

Időtartam


A séta hossza: 3 óra

Árak


gazdinak: 3400 Ft/fő
kutyának: 1300 Ft/kutya

A teljes árú vonatjegy  – Budapest bérlet nélkül – a Nyugati Pályaudvartól Pilisvörösvárig egy irányba, 465 Ft/fő, kutyáknak 235 Ft/kutya.

Indulás


Kiindulási pont: Keleti pályaudvar

Jelentkezési lap

Jöjjön el Ön is!

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Jelentkezők száma

  Megjegyzés

  Sétáig hátralévő idő:

  Nap

  :

  Óra

  :

  Perc

  :

  Mp

  Vélemények

  0 hozzászólás

  Egy hozzászólás elküldése

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .