Variációk fotós sétára Budapesten

Mi más hozna össze jobban egy csapatot, mint a közös tevékenység?!

Nagyon hasznos, ha egy munkahelyi team esetében ez nem mindig irodai környezetben, a megszokott munkafolyamatok és kapcsolódási pontok mentén történik, hanem kizökkenve a megszokottból máshol, máskor, máshogy kapcsolódunk egymáshoz.

Kiváló lehetőség erre a fotózás. Lehet, hogy vannak köztünk profi fotósok, néha mobiljukkal kattintgatók, de talán olyanok is, aki ilyesmire csak ritkán vetemedik. Mi egy olyan programot kínálunk most, amibe minden lehetőség belefér, jöhet bárki, aki rendelkezik egy fotózásra alkalmas telefonnal.

Csapatotoknak szánt fotósétánkon megmutatjuk, hogyan látja a világot egy fotográfus. A fotóséta végére már Ti is azok közé fogtok tartozni, akik elindulnak egy úton a fényképezés csodálatos világába. A séta során professzionális fotósok adnak inspirációt, kompozíciós és technikai tanácsokat, és lehetőség nyílik az elkészült képek értékelésére is.

Mivel a fotográfia a fény művészete, más-más hangulatú fényképeket készíthettek reggeli, alkonyati fényben, vagy akár az est leszállta után is. Programunk keretében három fotós séta helyszínt tudunk a figyelmetekbe ajánlani.

A séta a FotóOktatás.hu szakmai részvételével valósul meg.

}

Időpontok


megállapodás szerint

Időtartam


4 óra

Árak


kérj írásban ajánlatot

Helyszín


megállapodás szerint

Árajánlatkérési űrlap

Építsünk közösen csapatot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Résztvevők száma

Árajánlatkérés részletesen

Kérjük írja be az alábbi kódot:
A CAPTCHA használatához telepíteni kell ezt a bővítményt: Really Simple CAPTCHA.

Vélemények

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..