Mindennapi Budapestem

„Láttalak tegnap felszállni az 50-es villamosra. Csak nem te is kispesti vagy? Nem tudod, mikor nyitják meg újra a piacot?”

Amikor két munkatárs a hétköznapi emberi oldaláról talál egymásra, lehet ez közös lakhely, közös érdeklődés vagy életesemény, kialakul köztük egy olyan kapocs, ami az otthonosság, a biztonság, az együvé tartozás légkörét lopja be a munkahelyre.

Még gyümölcsözőbb, ha ez nem csak két-két ember között történik, hanem egy csapat tagjai ismerik meg egymásnak hétköznapi emberi oldalát, erősítve ezzel az adott csoport kohézióját, javítva a munkahelyi légkört, és lendületet adva a csapatmunkának.

Cégünk javaslata számotokra egy kisfilm készítése, melyben valamilyen módon minden csapattag megmutat egy szeletet saját életteréből.

Ha a Ti csapatotok is nyitott erre a kalandra, jelentkezzetek, és már másnaptól érezni fogjátok, hogy mennyire más érzés bemenni a munkahelyre!

Időpontok


 

megállapodás szerint

Árak


 

kérj írásban ajánlatot

Időtartam


 

4 óra

Jelentkezés

Vélemények

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..