Kire számíthatsz a szurdokban?

Ki ne emlékezne arra az önfeledt kikapcsolódásra, amit egy számháború izgalma nyújt? A rejtekhely, amit csak én tudok, a közös egyeztetés, hogy ki hol lapulhat, a futás az életemért – mindez még a visszahúzódó gyereknek is a csapathoz tartozás érzését adja, hisz mindenki jó valamiben!

Kikapcsolódni a felnőttnek is létfontosságú dolog. Az is köztudott, hogy a friss levegő érintése, az erdő hangja, a fák, a föld meleg illata a legalkalmasabbak arra, hogy az emberi szervezet új erőre kapjon.

Hogy mi történik, ha valaki ebben a környezetben a csapattársaival együtt töltődik?  A közös élményen keresztül természetesen nő az összetartozás érzése, erősödik a csoportkohézió.

A Kire számíthatsz a szurdokban? programunkkal mi az aktív kikapcsolódást nyújtjuk csapatotoknak egy komoly túra teljesítésén keresztül, melyet pihenésképpen szórakoztató feladatokkal tarkítunk.

Időpontok


 

megállapodás szerint

Árak


 

kérj írásban ajánlatot

Időtartam


 

4 óra

Jelentkezés

Vélemények

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..